Laddar Evenemang

« Alla utbildningar

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Yoga måndagar i Ulriksfors

februari 5 kl. 17:45 - 20:00

Kursstart – sedan löpande intag på måndagar under vårterminen.

Global Yoga

Global Yoga är en utvecklande personlig yogaform där fysiska utmaningar blandas med mentala intentioner. Formen är inspirerad av olika yogastilar och lägger stor vikt på balansen mellan smidighet och styrka. Klasserna är uppbyggda utifrån ett tema som förändras varje månad. Fokus ligger mer på att hitta känslan än den perfekta positionen. Klasserna inleds lugnt med fokus på andetaget, har ett mer utmanande mittparti och avslutas med avslappning. Flera alternativ erbjuds för att passa såväl nybörjaren som mer erfarna utövare.

Global Yoga lugn påminner om de andra Global Yoga-klasserna men är mindre fysiskt utmanande. Tempot är lugnare och det är mjuka rörelser med fokus på andetaget och känslan av att yoga är meditation i rörelse.

Det kommer att vara löpande intag på kursen så vill du haka på efter kursstart går det bra. Du behöver inga förkunskaper för att delta i kursen. Kursen passar såväl nybörjare som den som har erfarenhet av yoga.

*Global Yoga lugn kan vara en bra början om du inte har provat yoga förut eller om du är erfaren men har fysiska utmaningar som gör att det lite lugnare passar bättre.

 

Kursledare Erika Redelöv har tränat Thai chi och Yoga under många år och är utbildad till yogalärare inom Global Yoga. Erika har innan hon återkom till Strömsund som ”hemvändare” haft yogaklasser i Alingsås där hon bodde under 20 år. Erika är specialpedagog inom förskolan i Strömsunds kommun.

 

Läs mer här: Yogaträning i vår 2018

Anmäl dig här: Anmäl dig till våra utbildningar

Arrangör

Fabricius Resurs AB
Telefon:
0730 78 68 22
E-post:
info@fabriciusresurs.se
Webbplats:
www.fabriciusresurs.se

Plats

Resursgården
Ulriksfors 435
Strömsund, Jämtland 83393 Sverige
+ Google Map
Telefon:
0730 78 68 22
Webbplats:
http://fabriciusresurs.se/