Laddar Evenemang

« Alla utbildningar

The Art of Making a True Move

november 30 kl. 18:00 - december 2 kl. 16:00

2100kr - 2600kr

Evenemang Navigation

30 november – 2 december 2018.

Inspiration till att öka din närvaro och kreativitet.

På denna helgkursen undersöker vi vad det är att vara autentisk– vi arbetar med ett undersöka samspel mellan kropp, sinne och omgivning.

Som deltagare inviteras du att upptäcka din naturliga kreativitet, genom en mjuk process guidas du till att uppmärksamma kroppen och det fysiska och psykiska rummet.

Genom ickeverbala övningar och efterföljande dialog kan du upptäcka nya uppfriskande sätt att möta de utmaningar du har i en fartfylld och splittrad vardagsvärld.

Du blir introducerat till 4 övningar som ökar kapaciteten till att leda dig själv och hantera sociala situationer. Övningar som på ett lätt tillgängligt men kraftfullt sätt, använder grundläggande vardagsrörelser som att sitta, stå, gå, ligga för att undersöka vanor och mönster i vårt kroppsspråk och titta på sättet vi möter och uppfattar andra människor och världen. Man säger att orden bara är 20% av det vi kommunicerar, under helgen sätter vi på ett lekfullt sätt fokus på några av de resterade 80% som finns i kommunikationen.

A True move eller en autentisk rörelse är äkta, kreativt , nyttigt och kraftfullt. Den känns från hjärtat och har sitt ursprung i nuet. ”The art of making a true move” har rötter i kreativtuttryck som dans och konst, meditation och systemteori.

Kursledare: Anders Fabricius och Vivian Fabricius

Båda har närmare 40 års erfarenhet av kroppsbaserad närvaroträning, såsom Qigong, thai chi och meditation. Båda kursledarna har gått ett 3 årigt ”SPT Master Training Program” under ledning av Arawana Hayashi som är skaparen av ”the art of making a true move”

 

Läs mer om kursen här!

Anmäl dig här!

Detaljer

Börjar:
november 30 kl. 18:00
Slutar:
december 2 kl. 16:00
Pris:
2100kr - 2600kr
Evenemang Kategori:
Webbplats:
http://fabriciusresurs.se/wp-content/uploads/2018/07/art-of-making-a-true-move.pdf

Plats

Resursgården
Ulriksfors 435
Strömsund, Jämtland 83393 Sverige
Telefon:
0730 78 68 22
Webbplats:
http://fabriciusresurs.se/

Arrangör

Fabricius Resurs AB
Telefon:
0730 78 68 22
E-post:
info@fabriciusresurs.se
Webbplats:
www.fabriciusresurs.se