Laddar Evenemang

« Alla utbildningar

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Social Presencing Theater (SPT) – temadag: 4D mapping / 4D kartläggning

april 30 kl. 09:00 - 16:00

750SEK

4D kartläggning är ett unikt verktyg för att förändra och greppa komplexa projekt och system. Metoden ger överraskande mycket data och insikt på kort tid. Under denna temadag bjuds du in att hitta lösningar och upptäcka möjligheter i arbetet med förändring och utveckling av organisationer och andra system med många aktörer och motstridiga intressen.

Under denna temadag om 4D kartläggning kommer vi arbeta med ”case” från deltagarna. Det är en chans att undersöka den potential som finns i en organisation eller ett system. Metodens olika steg ger förståelse för den nuvarande situationen, fördomarna släpps för att belysa nya öppningar, relationer, utmaningar och möjligheter i systemet.

4D kartläggning skapar helhetsförståelse och ger en tydligare bild av relationerna mellan olika delar i systemet. 4D kartläggning används världen över, främst i arbetet för hållbarare organisationer och system. Metoden har utvecklats inom ramarna för Social Presencing Theater – ett arbetssätt som ingår i ledarskaps- och förändringsteorin, metoden och ramverket Teori U.

 

”SPT är ett unikt sätt att utforska kroppens intelligens. Att öva upp sin lyhördhet för vad som uppstår mellan mig och mina medmänniskor och bli medveten om hur jag påverkar andra bara med min närvaro.”

”Jag skulle rekommendera SPT till alla som vill öka sin självkännedom och medvetenhet i sociala situationer.”

”Det är överraskande effektivt och lyckas skapa en underbar känsla av samhörighet och kollektiv kreativitet bland deltagarna.”

– Citat från tidigare deltagare på våra SPT kurser

 

Kursledare Båda kursledarna har gått ett 3 årigt ”SPT Master Training Program” och är de enda i Sverige som blivit godkända SPT lärare av SPT grundaren Arawana Hayashi. Tillsammans driver de Fabricius Resurs – förlag och utbildningsverksamhet.

Anders Fabricius, konsult, föreläsare och kursledare med fokus på utvecklingsprocesser för professionella. Han har även en mer än 40 årig meditations- och kampsportspraktik.

Liv Fabricius, magister i kvalitets– och ledarskapsutveckling, redaktör och kursledare med fokus på förändring och utveckling. Hon har även en 13 årig meditationspraktik.

 

Läs mer här: 4D mapping SPT

Anmäl dig här: ANMÄLAN HAR STÄNGT

Detaljer

Datum:
april 30
Tid:
09:00 - 16:00
Pris:
750SEK
Evenemang Kategorier:
, ,
Webbplats:
http://fabriciusresurs.se/wp-content/uploads/2018/03/4D-mapping-SPT.pdf

Arrangör

Fabricius Resurs AB
Telefon:
0730 78 68 22
E-post:
info@fabriciusresurs.se
Webbplats:
www.fabriciusresurs.se

Plats

Ungdomens hus
Norra Skolgatan 10B
Malmö, 211 52 Sverige
+ Google Map