Laddar Evenemang

« Alla utbildningar

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Social Presencing Theater (SPT) – temakväll: Village

februari 20 kl. 18:00 - 21:00

Gratis

Vilka möjligheter och utmaningar finns i det sociala rummet? En temakväll som belyser samspelet med andra – hur du påverkar och påverkas i en grupp, vad du bidrar med och hur ser dina vanor ut.

Village är en grundövning inom SPT där man utforskar det sociala rummet eller den by (village) som uppstår så fort vi är en grupp människor. En kväll för ökad medvetenhet om samspelet med andra. Kom och utforska och låt dig inspireras!

 

”SPT är ett unikt sätt att utforska kroppens intelligens. Att öva upp sin lyhördhet för vad som uppstår mellan mig och mina medmänniskor och bli medveten om hur jag påverkar andra bara med min närvaro.”

”Jag skulle rekommendera SPT till alla som vill öka sin självkännedom och medvetenhet i sociala situationer.”

”Det är överraskande effektivt och lyckas skapa en underbar känsla av samhörighet och kollektiv kreativitet bland deltagarna.”

– Citat från tidigare deltagare på våra SPT kurser

 

Kursledare Båda kursledarna har gått ett 3 årigt ”SPT Master Training Program” och är de enda i Sverige som blivit godkända SPT lärare av SPT grundaren Arawana Hayashi. Tillsammans driver de Fabricius Resurs – förlag och utbildningsverksamhet.

Anders Fabricius, konsult, föreläsare och kursledare med fokus på utvecklingsprocesser för professionella. Han har även en mer än 40 årig meditations- och kampsportspraktik.

Liv Fabricius, magister i kvalitets– och ledarskapsutveckling, redaktör och kursledare med fokus på förändring och utveckling. Hon har även en 13 årig meditationspraktik.

 

Läs mer här: Inspirationsdagar SPT

Anmäl dig här: Anmäl dig till våra utbildningar

Detaljer

Datum:
februari 20
Tid:
18:00 - 21:00
Pris:
Gratis
Evenemang Kategorier:
,
Webbplats:
http://fabriciusresurs.se/wp-content/uploads/2018/01/Inspirationsdagar-SPT.pdf

Arrangör

Fabricius Resurs AB
Telefon:
0730 78 68 22
E-post:
info@fabriciusresurs.se
Webbplats:
www.fabriciusresurs.se

Plats

Ungdomens hus
Norra Skolgatan 10B
Malmö, 211 52 Sverige
+ Google Map