Laddar Evenemang

« Alla utbildningar

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Meditation och stresshantering

mars 23 kl. 18:00 - mars 25 kl. 18:00

– Närvaroträning med kroppen och nervsystemet som förståelseram

Välkommen till en kurs om personligutveckling och stresshantering. En helg där du får verktyg till att bli mera medveten och bättre förstå hur du kan hålla balansen under press och hur du kan arbeta i riktning mot större personlig hållbarhet.

Det komplexa livet vi lever med många ingredienser och ofta högt tempo, ger många gånger utslag i olika stressrelaterade problematiker och kanske även en känsla av att inte vara ikapp med sig själv.

Kroppen och nervsystemet är en av de grundförutsättningar vi alla delar som människor. Under denna kurs tittar vi på hur modern vetenskap om hjärna och nervsystem kan integreras med meditation, närvaroträning och stresshantering.

Hur kan vi förstå och påverka det som händer i oss när vi är under press? Och hur kan vi träna för att bättre hålla balansen i livet. Hur  kan man bättre förstå och samarbeta med kroppen och nervsystemet?

Vi växlar mellan teori, dialog och övningar (sittande eller i rörelse). Anders undervisning är konkret och jordnära, med många exempel som kopplar teori till den konkreta vardagen.

Kursen vänder sig till alla som är intresserade av att genom träning få bättre kontakt inåt, få bättre förståelse av hur man kan få ett mera hållbart privat- och arbetsliv, där stress och återhämtning är i bättre balans. Om man redan håller på med meditation eller mindfulness kan kursen hjälpa till att knyta ihop den träningen med vardagen.

Det är max 14 deltagare på kursen för att värna en kvalitet av lugn, fördjupning och möjlighet till personlig återkoppling för deltagarna.

 

Kursledaren Anders Fabricius har tränat meditation i närmare 40 år. De senaste 17 åren har han mottagit undervisning från den danska meditationsläraren Jes Bertelsen. Anders introducerades till Thai chi och Qigong i 1979 och utbildade sig till massör och Bodyworker 1984. Dessutom har han en 3 årig utbildning till lärare i SPT – Social Presencing Theater och en 3 årig utbildning i Sustainable Co-creation. Anders arbetar heltid på familjeföretaget Fabricius Resurs AB 

 

Läs mer här: Meditation och stresshantering

Anmäl dig här: Anmäl dig till våra utbildningar

Detaljer

Börjar:
mars 23 kl. 18:00
Slutar:
mars 25 kl. 18:00
Evenemang Kategori:
Webbplats:
http://fabriciusresurs.se/wp-content/uploads/2017/12/Meditation-och-stresshantering.pdf

Arrangör

Fabricius Resurs AB
Telefon:
0730 78 68 22
E-post:
info@fabriciusresurs.se
Webbplats:
www.fabriciusresurs.se

Plats

Resursgården
Ulriksfors 435
Strömsund, Jämtland 83393 Sverige
+ Google Map
Telefon:
0730 78 68 22
Webbplats:
http://fabriciusresurs.se/