Laddar Evenemang

« Alla utbildningar

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Grundkurs i meditation

februari 2 kl. 18:00 - februari 4 kl. 16:00

Evenemang Navigation

En helg som syftar till att ge grunden till en daglig meditationsträning eller inspiration till hur man kan nyansera och fördjupa den träning som man redan har.

Kursen ger en introduktion till ett antal övningar och förhållningssätt som sammanlagt ger en trygg bas för att hitta den inre oas som meditationsträning kan vara i vardagen.

Vi växlar mellan teori, dialog och övningar. Anders undervisning är konkret och jordnära och med fokus på hur man kan ta med sig närvaro och fördjupning in i vardagen. Undervisningen utgår ifrån att du har det som behövs, att meditation är något alla kan – en naturlig kompetens som kan  återupptäckas, kultiveras och utvecklas.

Den teoretiska ramen kommer både att vara modern forskning om hjärnan och nervsystemet samt mera traditionella östliga modeller som t.ex. chakrasystemet.

Det är max 14 deltagare på kursen för att värna en kvalitet av lugn, fördjupning och möjlighet till personlig återkoppling för deltagarna.

 

”Glädje, inspiration”

”Inspirerande att prova på nya meditationstekniker”

”En hjälp att ta itu med saker i mitt liv ”                                                                                      

citat från tidigare kursdeltagare

 

Deltagande i denna kurs är en förutsättning för att senare delta i Fabricius Resurs avancerade meditationskurser och retreats. Kursen kommer att hållas några gångar per år under de kommande åren.

 

Kursledaren Anders Fabricius har tränat meditation i närmare 40 år. De senaste 17 åren har han mottagit undervisning från den danska meditationsläraren Jes Bertelsen. Anders introducerades till Thai chi och Qigong i 1979 och utbildade sig till massör och Bodyworker 1984. Dessutom har han en 3 årig utbildning till lärare i SPT – Social Presencing Theater och en 3 årig utbildning i Sustainable Co-creation. Anders arbetar heltid på familjeföretaget Fabricius Resurs AB 

 

Läs mer här: Grundkurs i Meditation feb 2018
Anmäl dig här: Anmäl dig till våra utbildningar

Detaljer

Börjar:
februari 2 kl. 18:00
Slutar:
februari 4 kl. 16:00
Evenemang Kategori:
Webbplats:
http://fabriciusresurs.se/wp-content/uploads/2017/12/Grundkurs-i-Meditation-feb-2018.pdf

Arrangör

Fabricius Resurs AB
Telefon:
0730 78 68 22
E-post:
info@fabriciusresurs.se
Webbplats:
www.fabriciusresurs.se

Plats

Resursgården
Ulriksfors 435
Strömsund, Jämtland 83393 Sverige
+ Google Map
Telefon:
0730 78 68 22
Webbplats:
http://fabriciusresurs.se/